Ethvert godt museum har brug for god kaffe. Bestil kaffevogn her

Ok, ok, ok jeg ved det. Det er en klichè, med kaffe og kedelige museumer. En stærk kop kaffe til alle som ikke kan klare at være på et museum, fordi det er så uendeligt kedeligt.

Meeeen, det er nu ikke helt det der er pointen med det her blogindlæg. Tvært imod handler bloggen jo nu her om at vi gerne vil skrive nogle gode indlæg som hylder dem der har hjulpet vores museum i årenes løb. Vi har haft skrevet indlæg der hyldede dem der hjalp os med planlægning og økonomistyring i form af NAV og C5 fra Microsoft , og mange andre af vores gode sponsorer.

Nu er vi som museum jo desværre lukket ned, så bloggen her er for at hylde de gode virksomheder derude.

Når vi skulle holde arrangementer på museet, og der kom mange mennesker, så var vores lille køkken simpelthen ikke, og da vi så blev anbefalet det her lille, hyggelige firma hvor man kunne leje en kaffevogn, så slog vi til. Også selvom de kom helt fra København.

Nu er det ikke fordi vi har noget imod københavnere, og slet ikke hvis de kommer med god kaffe. Men det her var RIGTIG københavnerkaffe, som vi kalder det herude på landet. Meget fint og fornemt, og ham der serverede var en såkaldt barista.

 

Jow, jow.

 

Men han tog sgu røven på os

Kaffen var simpelthen guddommelig god, og at han lige lavede nogle flotte mønstre i mælkeskummet, gjorde ikke stemningen dårligere, selv blandt de landbrugsinteresserede som vi var samlet denne dag.

Så derfor får han også en hilsen her fra bloggen. Tak for kaffe. God kaffe !

Hvad er ellers din holdning til at vi skriver om de firmaer som har hjulpet os her på bloggen ? Bliver det for kommercielt for et museum ?

Selv synes vi det er god karma, men vi hører meget gerne din holdning til det.

Fordi husk at:

Ifølge buddhismen er der fire faktorer, som afgør hvor kraftigt indtryk en handling gør i vores sind: 1) Viden. Man kender situationen. 2) Motivation. Man ønsker at gøre noget. 3) Handling. Man gør det eller får det gjort. 4) Vurdering. Man er tilfreds/ikke tilfreds med det skete.

Hvis alle fire faktorer er tilstede, opnås det fulde indtryk i sindet. Eksempel: 1) Man ved at en ven har brug for hjælp. 2) Man ønsker at hjælpe vedkommende. 3) Man hjælper ham eller får nogen til at hjælpe ham. 4) Man er bagefter tilfreds med at have hjulpet vennen.

For at et karmisk frø kan modnes tales om at ring og krog skal mødes. Dvs. man skal både have karmaen i sit sind, og samtidig møde de ydre omstændigheder. Fx hvis man har karmaen til at blive kørt ned af en bil, men bor dybt inde i regnskoven hvor der ingen veje er, er der ingen risiko for at indtrykket modnes i dette liv. – Fra Wikipedia

Ok, nu blev vi meget københavneragtige her kan jeg godt høre. Baristaer og buddhisme.

Well, jeg tænker at os herude på landet også er meget godt med på den moderne udvikling efterhånden. Forskellen på land og by er ikke så stor mere, og det kunne man også godt se dengang vi var et landbrugsmuseum.

Jeg håber i har nydt vores blogpost her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *