Når vi skal bruge mere plads på vores museum gør vi det her med en køleboks

Nogle gange på et landbrugsmuseum , har man brug for ekstra overnatningsmuligheder hvis man skal sætte et større stykke arbejde op. Så får man folk udefra der skal hjælpe til. Det kan være håndværkere, eller folk der arbejder der arbejder på andre museer. Og i de tilfælde har jeg syntes at det var rart at kunne leje en campingvogn. selvfølgelig med en masse god campingudstyr. Som for eksempel den her slags kølebokse: http://www.kg-camping.dk/webshop-campingudstyr/kategori/kolebokse  , og der har vi altid lejet campingvogne + køleboks ( så de har noget at spise og drikke mens de er her på museet)  køleboks

Så derfor er KG Camping det fine sted hvor vi har haft den mulighed. Og derfor får de lov til at skrive et par ord om sig selv her på bloggen.

Jeg giver hermed ordet videre.

Bredt udbud af nye campingvogne på KG-camping.dk

KG-camping.dk tilbyder en lang række nye campingvogne. Deres sortiment består af mærkerne Adria, Hobby, Fendt og Tabbert. Desuden er der inden for alle mærkerne flere forskellige modeller af vælge imellem, så den perfekte campingvogn kan findes.

Adria er et 50 år gammelt mærke, der laver campingvogne, hvor funktionalitet er i højsædet. Det er et prisvindende mærke for blandt andet design og innovation.

Hobby producerer flere modeller, der passer til forskellige behov. En af de nye modeller fra 2015 er modellen ONTOUR, der er en let rejsevogn, som kan trækkes af de fleste biler. Den findes i syv forskellige indretninger, og er det perfekte køb til familien, der ikke har en bil med store trækevne, men stadig vil tage på tur med en vogn, der har plads til alle.

Det tyske mærke Fendt producerer campingvogne i høj kvalitet, der især har fokus på, at deres modeller ikke har problemer med fugt og utæthed. Kvaliteten er især i højsædet sammen med en fokus på de små detaljer.

Tabbert lover høj kvalitet. De har flere forskellige modeller, der lever op til løftet om innovation. Flere af Tabberts modeller har et tag, der er anderledes end de fleste andre traditionelle tage. Det er dobbelt så tykt, hvilket giver ekstra isolation, og taget er desuden konstrueret med konstant ventilation, der sikrer et godt indeklima uanset hvornår campingvognen er i brug.

Alle mærkerne udbyder vogne i forskellige størrelser og med forskelligt interiører. Derudover tilbyder KG-camping.dk også flere små campingvogne, der er markant mindre end de andre modeller. De forskellige små vogne er beregnet til par eller mindre familier, der rejser meget. De fylder lidt, aerodynamikken er i fokus, og de findes i flere forskellige udgaver med forskellig komfort og indretning. Ligeledes kan der på KG-camping findes alt i campingudstyr, hvis dette kunne friste.

På KG-camping.dk kan alle de forskellige mærker og deres udbud af modeller findes.

Til sidste vil jeg giver jer det her:

Tips til at vælge den rette køleboks

Hvis du følger det her link vil du kunne se en god debat om at vælge den rette køleboks – Se debatten her – https://forum.dcu.dk/forum/goderaadogideer/tvivlvedr.koebafkoeleboks/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *