Nav kursus i Kolding og resten af Jylland

Den første artikel fra de firmaer som har støttet dansk kunst og kultur og som derfor fortjener en plads i vores afdeling af sponsorer er ERPsupporten fra Kolding.

De udbyder kurser i Nav (http://erpsupporten.dk/produkt-kategori/nav-kurser/), C5 og andre kendte regnskabsprogrammer. Nav og C5 er såkaldte ERP systemer, som er med til at optimere din forretning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Men lad ERPsupporten selv fortælle lidt om deres forretning. Jeg giver hermed dem ordet:

 

 

 

Styrk din forretning med nye færdigheder

Vi har alle vores styrker og svagheder. Styrken ligger i at kende vores svagheder, så vi kan forbedre dem. Det er ikke altid således, at du har styr på alle dele af dine forretning, men der er helt klart visse forretningsdele, der bør prioriteres og foretrækkes frem for andre. Her serverer vi et par nyttige tips, som kan tage din forretning til det næste niveau. Og faktisk handler det om at uddanne dig selv eller dine medarbejdere.

Kurser og videreuddannelse pynter på mere end CV’et

Efteruddannelse og kurser pynter bestemt på dit CV, men det kan så sandelig også ende med at pynte på regnskabet i din virksomhed. Har du ikke helt styr på regnskab og bogføring, så kan du få det med et Microsoft C5 kursus, som uddanner dig i at betjene C5, hvilket er et regnskabs- og bogføringsprogram til mindre virksomheder. Har du en lidt større virksomhed, så er et Microsoft NAV kursus nok mere på sin plads, da programmet henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Begge to er gode og glimrende programmer, som du kan få udførlige kurser i, så du kan holde helt styr på debet og kredit.

Har du behov for en mere overordnet struktur på dit salg, køb, lagerstyring osv., så er ERP, som er en forkortelse af “Enterprise Ressource Planning”, kort og godt en term for et program, der kan styre netop disse – altså det totale overblik over al aktivitet i dit firma. Disse programmer og færdigheder kan være guld værd for dig og din virksomhed, og det kan derfor pynte på meget mere end CV’et. Uanset om du er en erfaren eller nystartet iværksætter, så er det aldrig for sent at gå i gang med et C5 kursus eller et NAV kursus eller få et ERP. Det er helt uundværlige og uvurderlige værktøjer, som kan optimere en masse processer i firmaet.

Tag dig selv og din virksomhed seriøst

Har du fået øje på de gode muligheder med Microsofts Dynamics NAV eller C5, så er der mange, der kan hjælpe dig på et kursus, hvor du får helt konkrete værktøjer og redskaber med hjem i bagagen, som du kan arbejde med fremadrettet. Disse programmer har potentielt rigtig stor værdi for din virksomhed, men det kræver, at du tager ejerskab på dem. Og det kan du gøre ved at tage din forretning seriøst og investere den tid, det tager. Det er rigtig godt givet ud, og du ser en god tilbagebetaling på din ROI (Return on Investment).

Få overblik over din forretning med et godt ERP kursus og bliv en mester på dit kerneområde. For kun med orden i maskineriet kan du fokusere på de omkringliggende dele, som du kan tjene penge på. Det er brugervenlige programmer, du har fået præsenteret, men med et kvalitetskursus får du meget mere ind under huden, da du får lov at arbejde med det i praksis, så du forstår synergien.

Begynd i dag – ikke i morgen. Hver dag uden kan potentielt være penge, der går tabt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *