Fløjgaarden Landbrugsmuseum

Landbrugsmuseet-Fløjgaarden

.. sådan var det engang. Det bruger vi siden til nu

Landbrugsmuseet blev startet i 1989 af gårdejer Arne Hansen,  med den hensigt at samle og bevare hesteredskaber m.m. fra ca. 1850 til 1950.

I perioder var det et arbejdende museum, hvor der kørtes med belgiske heste for selvbinder, hesteomgang m.m., tærskeværket snurrer, der tages kartofler op, der kartes, spindes og kniples, rebslageren drejer sit håndsving og smeden arbejder ved sin es. Kort sagt var det et museum for den slags landbrug som man kender fra TV serien “Bonderøven”

Når fremtiden indhenter nutiden

Museet eksisterer ikke mere, men vi vil gerne beholde siden her og bruge den som en hyldest til sponsorer som er med til at holde danske museer i live med deres generøse bidrag.

Vi vil derfor nu på her siden lade sponsorer for museer rundt omkring i Danmark få lov til at skrive en lille artikel om sig selv, og det de kan tilbyde. I er selvfølgelig meget velkomne til at besøge deres hjemmesider, og bliver i fristet af deres tilbud, så kan vi i hvert fald her på siden sige god for dem.

Og husk også at besøge de danske museer , kend din fortid og støt forskningen der foregår med at holde disse museer i live.

Administratoren på denne her side