Photoshop kursus var det rigtige valg

Udover at drive den her hjemmeside for Fløjgaarden

.. har jeg også  i over et år arbejdet inden for marketing hos et voksende grafisk firma i København. Da jeg startede i firmaet, var det helt nystartet, og alle ansatte startede med det udgangspunkt, at vores arbejdsopgaver kunne ændre sig, som firmaet fik større opgaver. Photoshop-kursus-vejle2

Efter nogle måneder begyndte jeg at få opgaver inden for photoshop af billeder. Jeg havde arbejdet med det før, og jeg var derfor den mest oplagte kandidat til at påtage mig de opgaver, men det gik hurtigt op for mig, at jeg havde brug for et bredere kendskab til de forskellige funktioner. Derfor fandt jeg et kursus på Grafiskekurser.dk, der var rettet til personer som mig.

Du kan se det kurus jeg tog i photoshop her: http://www.grafiskekurser.dk/photoshop-kurser/photoshop-kursus-5dage

Min chef sagde god for, at jeg brugte fem dage i Vejle på et photoshop kursus, og det viste sig at være en rigtig god idé for både mig og for firmaet. Dette fungerede både som et kursus for ledige samt et sted, hvor folk der allerede var i arbejde kunne forbedre deres egenskaber.

 

Der var flere på kurset, som aldrig havde arbejdet med photoshop før, og mange af dem var i gang med at søge ind på en uddannelse og havde derfor ikke nogen erfaring endnu. Alligevel fik jeg masser af hjælp på mit niveau. Vi startede ud med at få et helt grundlæggende kendskab til alle basis funktionerne i Adobe Photoshop CC, som også er programmet, jeg bruger på min arbejdsplads. Derefter fik jeg flere og sværere opgaver, der gjorde, at jeg var parat til at komme tilbage til mit arbejde med langt flere kvalifikationer end før.

 

I dag har jeg fået endnu flere opgaver, og en langt bedre stilling, end da jeg først startede i firmaet. Det, tror jeg, er, fordi jeg tog et kursus, der gjorde mig langt bedre til det, jeg laver. Efter kurset har jeg haft spørgsmål, men Grafiskekurser.dk tilbyder hjælp, som jeg har benyttet mig meget af. Jeg har skrevet på en Facebook-side, hver gang jeg havde spørgsmål, og jeg har hurtigt fået svar.

I al den tid har jeg dog haft tid til at lave ting og sager for Landbrugsmuseet her

Du kan se noget video her om hvordabn du kan tage et kursus i Photoshop. Og du kan besøge Adobe`s egen hjemmeside her: http://www.adobe.com/dk/products/photoshopfamily.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *